hey cantik and kacak ! blog kita comelkan? huhuhu macam awak punya blog , kan? atotot jujur jelah! okay kalau dah baca blablabla kita punya blog . so? apa lagi hurmm macam biasa okay?? ^^ *FOLLOW MY BLOG*

Boby HaVoc :

bobyyyy sayangg . okayy dah nama kucing i dengar "boby" hewhew tapi comel macam tuan dia . act kitaorang dah kenal lama dari group reggae seven then i kick dari group itu sebab malas nak join mana-mana community . first kitaorang just kenal-kenal macam itu pastu . . . . lama-lama entahlah kadang-kadang i ada jugak stalker dia punya facebook heheheh sahaja nak mengatal gitu . ehemmm suka dia pun ada tapi . . . . . . .  entahlah :l i tak minat nak suka orang bagai , i ini jenis susah sikit nak terima orang dan hati keras ^^V peace yoy .


act kitaorang dah couple macam tak caya jee dapat couple dengan dia tapi . . . . i'm so? seriously i kata "stupid my life" sebab pergi rindu bagai dekat budak !@#$%^&* yang kaki game huh entahlah :l kadang-kadang ada jugak menyesal apa semua . dia hari-hari kata "iloveyouuuuuusomuch" cuma i jee tak bagi respon . stupid the kinda babe ! alahaiii dah break macam ini baru lahh rindu dekat dia menyesal apa semua dekat dia . ishhh bobybobybobyboby will you be my boyfriends? pleaseeeeeeeeeeeeeeeee i want you love ♥  . i'm so sorry pasal tweet itu , kakak i yang buat bukan i :( tolonglahh faham apa semua . tak akan pasal benda tweet you dah salah faham dengan i . seriously wehh i tidur dari pagi sampai malam mana adaaa bangun then online last online time skype pagi-pagi dengan you apa semua . you off facebook i pun i terus tidur cuma facebook dengan tweet i tak long out lupa . sooooooooooooooooooo? sorrryy bobybobybobyboby - kita couple kali yang ke-2 boleh? bagi i peluang untuk terima you seandainya . i dah boleh lupa dia sebab dah block >.< ehemmmm ! :*

p/s : Tuhan tolong lembutkan hati dia Untuk terima ku seadanya ;) Kerna ku tak sanggup Kerna ku tak mampu ;( Hidup tanpa dia di sisi ku :*
zeeyan bin baharrudin ! !

"will be you my boyfriends? boby
"
please . . . beri beri peluang untuk i kali yang ke-2 zeeyan boby ku :*

i l o v e y o u s o m u c h s o m u c h . .