hey cantik and kacak ! blog kita comelkan? huhuhu macam awak punya blog , kan? atotot jujur jelah! okay kalau dah baca blablabla kita punya blog . so? apa lagi hurmm macam biasa okay?? ^^ *FOLLOW MY BLOG*
heyy! ayoyoy rabu ini 21/3/2012 ohhmygod result spm dah keluar time itu tapi now me belum bersedia lagi tau sebab takut :( but . . . . its okaylah me akan now banyak-banyak mulai dari sekarang




"ya allah berikan lah result aku result yang membanggakan kedua ibu bapa aku yang banyak berkorban untuk aku dari besar hingga lah sekarang . aku nak melihat mereke tersenyum pada hari rabu ni amin . kau berilah kecemerlangan pada keputusan spm aku ya Allah  ♥ *amin*"
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

hahah ! okay nak tahu tak? adik i dah pandai pose lol , kalah kakak ini dia . awesome huh *mata dia atas / tangan di bahu* hahahaha okay my jahat ! kejam ! kejam ! kejam! nah amek ini if korang nak tengok gaya dia pose macam mana . ngeeeer ^^



 
auwwwww my baby face :*

see? hahah :D sorry btw ada lagi gambar yang gempak but now sorry again internet buat hal . so? dapat jelah masuk yang dua ini *booooo* hensam , kan? kan? kan? alalalallalalala atotot tutututut puih
*nak pengsan*